Vacature stagiaires PPZ & DOTZZ

Ben je op zoek naar een stageplaats waar je in de praktijk kunt kennismaken met het echte werk en spreekt Passe-partout Zorg en/of Dotzz & Delizz je aan? Dan bieden we jou daar volop mogelijkheden voor.

KLIK HIER

In de hele breedte van de Passe-partout zorg kunnen enthousiaste stagiaires, die het vak in de praktijk willen leren, geplaatst worden. Er zijn voldoende mogelijkheden om aan je competenties en je persoonlijke leerdoelen te werken. Je maakt onderdeel uit van een team en je voert naar gelang het niveau en leerjaar van je opleiding geleid, begeleid of zelfstandig taken uit binnen het werk. Er zijn jaarlijks stageplaatsen beschikbaar voor diverse opleidingen en richtingen.

- Groepsbegeleider (buitenschoolse groepsbegeleiding, logeerweekenden)

- Psycho motorische therapie

- Activiteiten begeleiding

- Begeleider dagbesteding

- Jobcoach

- Administratief medewerker

- Communicatie, promotie, sales

Voor de stageplaatsen geldt dat de stage minimaal 18 uur en maximaal 36 uur per week bevat, voor een periode van één studiejaar of voor koppelstages (1,5 jaar). Wij bieden geen BBL-plaatsen, duale leer-/werkplaatsen, snuffelstages en maatschappelijke stages aan.

Interesse? 

Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar v.verlegh@passepartoutzorg.nl. De stage coördinator neemt hierna contact met je op om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek.

Nog vragen?

Dan kun je contact opnemen met Vera Verlegh via v.verlegh@passepartoutzorg.nl/0642636978

 

Terug naar het nieuwsoverzicht