Werken bij PPZ

Nieuwe vacatures!

Vacature Wonen

Vanaf medio mei 2018 biedt Grijp (voormalig Passe-Partout Zorg) op de locatie Ruijsstraat 20 in Panningen een compleet traject van woonbegeleiding waarbij (jong)volwassenen in verschillende fases worden begeleid naar zo zelfstandig mogelijk wonen. Hiervoor zijn we op zoek naar een Assistent welzijn die ons team komen versterken.

Vacature assistent welzijn/huishoudelijk medewerker Wonen

* Functieprofiel assistent welzijn/huishoudelijk medewerker Wonen

 

Vacatures individuele begeleiding & groepswerk

Vacature pedagogisch medewerker 1

Vacature stagiaires

 

Passe-Partout Zorg/Grijp is een jonge, dynamische organisatie en daarom regelmatig op zoek naar professionele en enthousiaste medewerkers.

Heb jij affiniteit met onze doelgroep, werk jij vanuit passie, wil je graag iets voor een ander betekenen en staat betrokkenheid bij jou in een hoog vaandel? Hou jij van aanpakken, zie je kansen en wil je deze graag benutten om het beste uit anderen, situaties en jezelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Interesse? Stuur ons een mail met een open sollicitatie en je CV naar rudy.leenders@passepartoutzorg.nl (voor afdeling wonen b.versleijen@passepartoutzorg.nl) of reageer op bovenstaande vacatures.

Voor alle open sollicitaties geldt dat de sollicitatiebrieven en CV's worden bekeken op geschiktheid. Bij geschiktheid worden uw sollicitatiebrief en CV een half jaar in portefeuille gehouden. Mocht er bij de functie van uw voorkeur een procedure starten dan worden uw sollicitatiebrief en CV meegenomen. U ontvangt in dat geval bericht